Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Vintage kapstok

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Op zoek naar een vintage kapstok?


Wij hebben veel vintage kapstokken in ons assortiment. Deze kapstokken zien er stoer, oud en roestig uit maar vergis je niet, ze zijn gloednieuw! Een kapstok als deze creëert direct een speelse en nonchalante uitstraling. Tegenwoordig mag het allemaal wat meer onafgewerkt zijn, dit geeft een ruimte juist meer charme. Deze gietijzeren wandhaken zijn per stuk met de hand gegoten volgens eeuwenoud vakmanschap en traditie. Het zijn stevige haken met een mooie ouderwetse look.

Verschillende soorten

De kapstokken zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo hebben de kapstokken de kleuren oud groen, blauw of rood. De ene kapstok heeft 1 haak en de andere 2 of zelfs 3 draaibare haken. De haken zijn ook erg leuk om te combineren. Combineer de verschillende kleuren of dezelfde modellen. Het is natuurlijk ook een idee om juist alle haken door elkaar te gebruiken, de keuze is aan jou! De haken zijn ideaal voor jassen, badjassen, sieraden of bijvoorbeeld een handdoek. De haken kun je namelijk niet alleen op de kinderkamer hangen maar deze zijn zeker ook geschikt voor de gang, de keuken of de badkamer. Naast deze wandhaken hebben wij nog veel meer soorten in onze collectie. Wandhaken die eruit zien als dieren, haken die je aan de deur kunt hangen en nog veel meer! Kijk dus eens rond op de rest van onze website en laat je inspireren.

Snel in huis

Bij ons is het zo dat als je vandaag (op werkdagen) vóór 16:00 uur besteld en betaald hebt, dat je bestelling dan dezelfde dag nog wordt verzonden. In 98% van de gevallen is je bestelling dan al de volgende dag in huis! Je ontvangt een track&trace-code waarmee je jouw order in de gaten kunt houden, zo weet je precies wanneer PostNL jouw pakket komt afleveren.